AcasăPoliticaCristian Diaconescu, acuzat de santaj

Cristian Diaconescu, acuzat de santaj

Popularii care vad cu ochi buni lansarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala abia asteapta sa scape de deja nominalizatul Cristian Diaconescu.

Adeptii Elenei Udrea nu stiu cum sa se debaraseze mai repede de Cristian Diaconescu

”Ne santajeaza? Pai atunci sa candideze singur! La Colegiul Director al PMP se va pune problema schimbarii candidaturii lui Diaconescu si, probabil, va fi Elena Udrea”, a ripostat razboinic Adrian Gurzau, liderul PMP Cluj, dupa ce Cristian Diaconescu a sustinut ca va candida pana la capat, indiferent cum: sustinut sau nu de partid. Iar dupa cum a continuat Gurzau – ”Diaconescu nu a dovedit ca este lider si prestatia lui a fost nu tocmai corespunzatoare” – este clar ca zilele de candidat ale lui Cristian Diaconescu sunt numarate. Marea problema este insa diferenta de opinii pe tema dintre Partidul Miscarea Populara si Fundatia cu acelasi nume, membrii acesteia din urma nefiind deloc incantati de inlocuirea lui Diaconescu cu Elena Udrea in cursa prezidentiala din aceasta toamna. Urmarea este ca ”popularii” lui Traian Basescu se vor scinda dupa nici un an de existenta, fapt comentat deja ca atare de Cristian Preda: ”Miscarea Populara e pe cale sa produca si ea doua candidaturi pentru Cotroceni: Cristi Diaconescu, din partea Fundatiei, si Elena Udrea, cu sprijinul partidului cu acelasi nume. Ambele efecte sunt surprinzatoare. Nu stiu pe cineva care sa le fi anticipat”.

Papahagi: Udrea este un personaj toxic pus in slujba lui Ponta

Alertat de zvonurile care circula in domeniu, Adrian Papahagi s-a grabit sa demoleze candidatura Elenei Udrea la Cotroceni – demers pe care-l considera din start favorabil pesedistului Victor Ponta. ”Udrea e alibiul ideal al gaunoseniei lui Ponta: la fel de lipsita de substanta, la fel de contestabila, la fel de toxica. Se vor infrunta doua produse media, pompate cu bani si consultanta straina, doua junk-foods cancerigene. O eventuala candidatura a lui Udrea face jocurile lui Victor Ponta. Udrea ii permite lui Ponta sa personalizeze lupta si sa o reduca la infruntarea cu «regimul Basescu»”, sustine Papahagi.

[poll id=”820″]

author avatar
Simona Badulescu
1.355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger