AcasăPoliticaCrin Antonescu s-a prins ca PSD il lucreaza

Crin Antonescu s-a prins ca PSD il lucreaza

Desi nu dadea semne, Crin Antonescu pare totusi destul de bine ancorat in realitatea politica la zi. In fata colegilor de partid, liderul liberal a marturisit ca nu are incredere in partenerii de la PSD.

Crin Antonescu nu mai crede in promisiunile pesedistilor

Crin Antonescu a inteles in sfarsit ca, daca vrea sa aiba vreo sansa la prezidentialele din 2014, trebuie sa puna in miscare masinaria de vot a PNL si sa nu astepte ajutor din partea social-democratilor lui Victor Ponta. Mai mult, liberalul este ferm convins ca pesedistii il vor sprijini doar daca nu vor avea un candidat mai bine cotat in sondaje. ”Ce are PSD-ul e al PSD-ului. Ma intreb daca nu cumva e mai profitabil – si … in public nu mai vorbesc, dar si in sinea noastra, sa nu ne mai intrebam daca o sa ma sustina sau nu PSD-ul. PSD o sa-si tina cuvantul, daca nu va avea o varianta mai buna! Asta-i logica politica si daca dumneavoastra nu vreti sa intelegeti lucrul acesta inseamna ca va doriti mai degraba sa pierdem”, a  declarat Crin Antonescu, citat de site-ul pesurse. Asa stand lucrurile, presedintele PNL le-a cerut colegilor sa iasa la bataie pentru partid. ”De ce nu ne intrebam daca putem sau nu sa facem 25% (la europarlamentare – n.r)? Eu cred ca da.  Avem jumatate din sefii de CJ-uri din Romania? Avem! Avem 35% din marile primarii? Da! Avem 25% din primari in general? Da! Avem 25% in Parlament? Da! Pana si eu, in versiunea atat de pesimista a lui Ludovic Orban, tot am 25-26, da? 25% il facem sau nu il facem cu PSD-ul, il facem sau nu il facem oricum pe teren. PNL are acest obiectiv si daca l-a atins dupa aceea discutam de Cotroceni si de dreapta si de stanga. Daca nu va spun ca e foarte greu”, a mai spus liderul liberal.

Daniel Chitoiu

Ministrul Chitoiu nu are vorbele la el

Momentul de sinceritate nu s-a incheiat odata cu exprimare rezervelor in privinta social-democratilor, presedintele PNL recunoscand si ca omul lui de incredere, Daniel Chitoiu, nu este comunicatorul pe care l-a visat. ”Daniel Chitoiu nu e un bun vorbitor, nu e talentul lui principal, are alte calitati, dar mai putin pe cea de vorbitor”, a afirmat Crin Antonescu. Mai mult, acesta i-a cerut lui Varujan Vosganian sa-i dea o mana de ajutor ministrului Finantelor si sa explice public masurile adoptate de acesta.

author avatar
Adelina Ionicel
1.423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger