AcasăPoliticaCrin Antonescu, la un pas sa se excluda din PNL

Crin Antonescu, la un pas sa se excluda din PNL

Presedintele PNL una spune si alta fumeza. Dupa ce le-a cerut colegilor de partid sa nu-i mai sicaneze pe partenerii social-democrati, Crin Antonescu a anuntat ca va sustine in continuare amnistia alesilor locali incompatibili, in ciuda rezervelor exprimate de Victor Ponta.

Crin Antonescu nu se poate abtine sa nu-l intepe pe Victor Ponta

Acuzat ca incurajeaza atacurile liberalilor la adresa social-democratilor, Crin Antonescu a tinut sa se delimiteze public de aceste episoade, precizand ca este dispus chiar sa-i sanctioneze pe colegii mai vocali. ”Vom avea o atitudine cat se poate de intransigenta fata de declaratile colegilor nostri. Trebuie sa avem declaratii cuviincioase si nu putem sa ne permitem acuzatii calomnioase. Daca acest lucru se va intampla, nu va mai fi coleg cu noi”, a afirmat liderul liberal. Imediat insa, Crin Antonescu a anuntat ca va merge mai departe cu proiectul privind amnistia alesilor locali aflati in situatie de incompatibilitate, chiar daca demersul sau il va irita pe Victor Ponta.

”In momentul in care am vorbit despre amnistia alesilor locali, premierul a spus sa fac o hartie. In fine, eu nu ceream un spatiu la RAPPS sau un post la Guvern. Deci nu o sa-i fac o hartie premierului, dar fac un proiect. Sunt convins, bag mana in foc ca il va sustine si PSD-ul”, a mai spus Antonescu.

author avatar
Adelina Ionicel
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger