AcasăPoliticaCrin Antonescu, despre prezidentiale: Exclud o candidatura independenta, sunt membru PNL

Crin Antonescu, despre prezidentiale: Exclud o candidatura independenta, sunt membru PNL

Fostul presedinte al PNL, care si-a anuntat intentia de a candida la sefia statului, alaturi de Klaus Iohannis, insa nu a primit mandatul de incredere din partea liberalilor, care au ales sa-l sustina in aceasta cursa pe actualul lider al partidului, sustine ca nu ia in calcul nicio clipa varianta de a intra in lupta pentru prima functie in stat ca independent.

Crin Antonescu exclude categoric aceasta ipoteza, sustinand, intr-un interviu acordat marti seara postului RealitateaTV, ca e membru al PNL si ca nu crede in varianta ca se poate candida la prezidentiale ca independent. „Exclud o candidatura independenta, respect decizia partidului din care fac parte. In materia de a dilua raspunderi, de a le arunca pe umerii altora, am vazut atatea in politica romaneasca in 20 de ani. (…) Eu exclud o candidatura independenta, sunt mebru al PNL, mi-am manifestat preocuparea pentru destul acestui partid. Nu se poate candida la presedinția Romaniei independent”, a insistat fostul sef al Senatului.

Reamintim ca, in urma cu doar cateva saptamani, membrii conducerii PNL l-au votat pe Iohannis prezidentiabil al partidului amintit. Lunea trecuta, Alianta PNL-PDL a anuntat ca actualul lider al liberalilor e candidatul comun al formatiunii de dreapta.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger