AcasăPoliticaCrin Antonescu ameninta cu ruperea USL: "Nu ne tremura chiloteii la prezidentiale"

Crin Antonescu ameninta cu ruperea USL: „Nu ne tremura chiloteii la prezidentiale”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut o serie de declaratii, vineri seara, lasand sa se inteleaga ca ruperea USL nu este exclusa, subliniind, totodata, ca nu are nevoie de sustinerea PSD la alegerile prezidentiale.

Intrebat, in timpul unei emisiuni televizate, cum apreciaza afirmatia lui Victor Ponta legat de faptul ca in trei ani el nu l-a atacat niciodata in public pe liderul PNL, Antonescu a precizat ca nici premierul nu  a avut o viata grea alaturi de liberali.

„A dus o viata buna (Victor Ponta, n.r.), a avut un partener ireprosabil din punct de vedere politic, cum n-a mai intalnit si nu o sa mai intalneasca in lunga sa cariera politica – indraznesc sa mai fac o previziune – si din punctul acesta de vedere nu l-am atacat. Am avut o divergenta majora legata de coabitare, am spus-o, am trecut peste ea, dar trebuie sa inteleaga urmatorul lucru: ca duce viata buna. Si trebuie sa inteleaga tot PSD, ca primul-ministru pesedist si PSD duc o viata buna cu aliatul lor PNL si Antonescu, nu pentru ca ne-ar tremura chiloteii ca nu o sa ne mai sustina la prezidentiale, ci pentru ca acest Guvern trebuie sa reuseasca. Pentru ca acest Guvern si aceasta majoritate trebuie sa-si respecte cuvantul fata de romani. Daca pot intelege asta, va fi bine. Daca nu, nu ma vor sustine la prezidentiale si, cu asta, multa sanatate si multumim pentru colaborare”, a afirmat Crin Antonescu vineri seara.

De asemenea, presedintele PNL a mentionat ca are incredere „mai mica” in premierul Victor Ponta dupa episodul legat de Rosia Montana, chiar mai mica decat cea din momentul desemnarii Laurei Codrutei Kovesi la DNA, precizand ca in prezent situatia din USL este „complicata”.

author avatar
Alina Costache
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger