AcasăPoliticaCordos a decis sa se autosuspende din PSD, dupa ce a intrat...

Cordos a decis sa se autosuspende din PSD, dupa ce a intrat in vizorul DNA

Senatorul social-democrat s-a autosuspendat din functiile detinute in cadrul filialei clujene a Partidului Social Democrat, odata ce a intrat in vizorul DNA, alaturi de sotia si fata lor.

Parlamentarul si-a motivat decizia prin faptul ca nu vrea sa afecteze imaginea partidului din care face parte. „Ma autosuspend pentru a nu implica PSD in situtia juridica pe care o voi clarifica in justitie”, a precizat senatorul Alexandru Cordos, conform Antena3. Va amintim ca pana recent, parlamentarul Cordos ocupa, rpintre altele, fotoliul de vicepresedinte al organizatiei PSD Cluj.

Alexandru Cordos si-a anuntat decizia sambata, la doar cateva zile dupa ce procurorii DNA au comunicat ca parlamentarul, dar si fiica acestuia, sunt urmariti penal pentru complicitate la trafic de influenta, in timp ce sotia senatorului, Mihaiela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a primit, vineri, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

DNA o suspecteaza pe Mihaiela Cordos de trafic de influenta in forma continuata, mai precis ca ar fi pretins bani in schimbul promisiunii ca ar urma sa fi urmat sa ajute mai multe persoane sa obtina anumite posturi. Procurorii anticoruptie noteaza faptul ca” in intervalul noiembrie 2014 – prezent, suspecta Cordos Mihaiela Lucia a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse intre 1.000 – 10.000 lei, pentru ca, prin influenta pe care ea si sotul sau, Cordos Alexandru, o aveau asupra persoanelor cu functii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Inspectoratului scolar Judetean Cluj si a altor institutii publice, sa obtina cumparatorilor de influenta posturi/locuri de munca cum ar fi cele de: profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, juristconsult etc”.

sursa foto: Facebook/Alexandru Cordos

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger