Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Convins ca ministrul il va anunta cand va avea concluzii in privinta evaluarii activitatii sefei DNA

Convins ca ministrul il va anunta cand va avea concluzii in privinta evaluarii activitatii sefei DNA

Autor:

Pe finalul vizitei sale la Constanta, la baza de la Kogalniceanu, presedintele a raspuns unor intrebari ale reporterilor, doua dintre ele vizand-o pe sefa DNA.

 

iohannis rica petrescu1 Convins ca ministrul il va anunta cand va avea concluzii in privinta evaluarii activitatii sefei DNAIn primul rand, s-a ferit sa comenteze pe marginea faptului ca procurorul-sef nu s-a prezentat la Parlament, in ciuda faptului ca a fost invitata de trei ori la Comisia ce face verificari pe tema prezidentialelor din 2017. “Asta cred ca trebuie s-o intrebati pe dna Kovesi, nu pe mine”, s-a rezumat sa spuna Iohannis.

Cat despre evaluarea activitatii manageriale a sefei DNA, anuntata de catre ministrul Justitiei, presedintele a fost intrebat daca a avut vreo discutie in acest sens cu Toader. “Nu, si nici n-o sa am, de la mine initiativa. Sunt sigur ca ministrul se va anunta la mine imediat ce va avea niste concluzii”, a raspuns presedintele.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!