AcasăPoliticaConvingerea lui Nastase in privinta nominalizarii viitorului premier: "Alegatorii au hotarat"!

Convingerea lui Nastase in privinta nominalizarii viitorului premier: „Alegatorii au hotarat”!

Adrian Nastase considera ca rezultatul alegerilor de saptamana trecuta constituie, practic, o incredintarea a faptului ca Liviu Dragnea ar trebui sa fie propunerea de premier. Asa ca a rostit cu convingere numele actualului presedinte social-democrat in dreptul variantei de prim-ministru pe care o considera potrivita a fi inaintata primului om in stat.

Daca seara trecuta Dragnea declara, intr-o conferinta, faptul ca PSD va merge la Cotroceni cu o propunere care sa respecte legea si, drept urmare, ce nu poate fi refuzata, alegand, insa, sa nu faca o nominalizare inainte de a se ajunge in sediul Presedintiei, fostul numar 1 in cadrul formatiunii care a castigat detasat alegerile din 11 decembrie nu s-a ferit sa pronunte un nume. „Decizia a fost luata de popor, pana la urma vocea poporului s-a auzit. Eu cred ca ea este cea care trebuie sa prevaleze. (…) Alegatorii au hotarat ca Dragnea este nevinovat (se face referire la „dosarul Referendumul”-n.r) si ca el trebuie sa conduca, de fapt, la realizarea unui program de guvernare care sa schimbe situatia actuala”, si-a exprimat Nastase parerea, vineri dimineata, la Antena 3.

author avatar
Cristina Stefan
448 afisari

2 COMENTARII

  1. Nastase isi da cu parerea si sfturi in numele puscariasilor si in favoare unui alt condamnat!Pe ce a pus” mana „Nastase si a fost legal??Care au fost beneficiile omului de rand pe vremea cand a condus Guvernul??A fost omul de incredere a unui criminal /Iliescu/,a promovat un plagiator fatarnic/Ponta/;a aparat un condamnat/Bivolaru/;S a inbogatit furand si jefuind!!Un asemene caracter poate fi crezut,urmat?????Priviti cu atentie ,figura lui Nastase!!Observati cu ce toval gros este „dotat”?Sa nu l contraziceti ,altfel se impusca!!

  2. Ai cazier sau o condamnare definitivă (chiar şi cu suspendare) şi nu te poţi angaja portar sau paznic la nici o firmă în România. Dar dacă ai o condamnare definitivă se doreşte modificarea legii pentru a putea ajunge premier.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger