Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Convingerea lui Nastase in privinta nominalizarii viitorului premier: “Alegatorii au hotarat”!

Convingerea lui Nastase in privinta nominalizarii viitorului premier: “Alegatorii au hotarat”!

Autor:

Adrian Nastase considera ca rezultatul alegerilor de saptamana trecuta constituie, practic, o incredintarea a faptului ca Liviu Dragnea ar trebui sa fie propunerea de premier. Asa ca a rostit cu convingere numele actualului presedinte social-democrat in dreptul variantei de prim-ministru pe care o considera potrivita a fi inaintata primului om in stat.

 

ADRIAN NASTASE FANE 11 Convingerea lui Nastase in privinta nominalizarii viitorului premier: Alegatorii au hotarat!Daca seara trecuta Dragnea declara, intr-o conferinta, faptul ca PSD va merge la Cotroceni cu o propunere care sa respecte legea si, drept urmare, ce nu poate fi refuzata, alegand, insa, sa nu faca o nominalizare inainte de a se ajunge in sediul Presedintiei, fostul numar 1 in cadrul formatiunii care a castigat detasat alegerile din 11 decembrie nu s-a ferit sa pronunte un nume. “Decizia a fost luata de popor, pana la urma vocea poporului s-a auzit. Eu cred ca ea este cea care trebuie sa prevaleze. (…) Alegatorii au hotarat ca Dragnea este nevinovat (se face referire la “dosarul Referendumul”-n.r) si ca el trebuie sa conduca, de fapt, la realizarea unui program de guvernare care sa schimbe situatia actuala”, si-a exprimat Nastase parerea, vineri dimineata, la Antena 3.


2 comentarii to Convingerea lui Nastase in privinta nominalizarii viitorului premier: “Alegatorii au hotarat”!

  1. Constantin

    Nastase isi da cu parerea si sfturi in numele puscariasilor si in favoare unui alt condamnat!Pe ce a pus” mana “Nastase si a fost legal??Care au fost beneficiile omului de rand pe vremea cand a condus Guvernul??A fost omul de incredere a unui criminal /Iliescu/,a promovat un plagiator fatarnic/Ponta/;a aparat un condamnat/Bivolaru/;S a inbogatit furand si jefuind!!Un asemene caracter poate fi crezut,urmat?????Priviti cu atentie ,figura lui Nastase!!Observati cu ce toval gros este “dotat”?Sa nu l contraziceti ,altfel se impusca!!

  2. NicuS

    Ai cazier sau o condamnare definitivă (chiar şi cu suspendare) şi nu te poţi angaja portar sau paznic la nici o firmă în România. Dar dacă ai o condamnare definitivă se doreşte modificarea legii pentru a putea ajunge premier.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!