AcasăPoliticaControl judiciar pentru parlamentarul social-democrat Ioan Munteanu

Control judiciar pentru parlamentarul social-democrat Ioan Munteanu

Fost manager al unui spital din Capitală, trimis în judecată

Din directia DNA-ului s-a transmis, vineri, ca deputatul Ioan Munteanu a fost plasat, incepand cu ziua in curs, sub control judiciar.

Masura, valabila timp de 60 de zile, a fost impusa de catre anchetatorii din cadrul DNA Ploiesti si vizeaza acuzatii de trafic de influenta si spalare de bani, ambele trecute in dreptului numelui lui Ioan Munteanu, deputat PSD si, totodata, lider al filialei nemtene a partidului.

Cat priveste motivul pentru care s-a luat o aceasta decizie, procurorii mentioneaza, intr-un comunicat, faptul ca, printre altele, la finele anului 2009, Munteanu ar fi pretins unui afacerist, care are calitatea de martor in cazul de fata, un procent „din valoarea contractelor incheiate intre firma acestuia și o societate comerciala cu capital majoritar de stat” – si anume 400.000 de euro, din cate sustin procurorii – si ca, in schimb, ar fi promis „ca va interveni pe lânga directorii societatii beneficiare a contractelor, fata de care a pretins ca are influenta, pentru ca aceștia sa faca demersurile necesare deblocarii platilor restante catre firma omului de afaceri”.

In perioada in care se afla sub control judiciar, Munteanu are de respectat o serie de obligatii, printre care aceea de a se prezenta la politie, in conformitate cu programul de supraveghere stabilit cu oamenii legii, trebuie sa aiba in vedere sa nu plece din tara fara voie de la procuror, dar si sa nu comunice cu anumite persoane.

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari

1 COMENTARIU

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre blazar906@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger