AcasăPoliticaContre la Senat. Userisii au parasit o sedinta, solidari cu Gotiu

Contre la Senat. Userisii au parasit o sedinta, solidari cu Gotiu

Sedinta tensionata, luni, a Biroului Permanent din cadrul Camerei Superioare a Parlamentului. Senatorii useristi au decis sa iasa din sala, in semn de solidaritate cu al lor coleg Mihai Gotiu, care s-a considerat jignit de social-democratul Serban Nicolae.

Primele precizari despre cele intamplatre au venit de la Parlament chiar de la senatorul USR Gotiu, vicepresedintele Senatului, pe care multi si-l amintesc mai degraba ca parlamentarul surprins motaind in sala de plen, luna trecuta, chiar in timp ce colegii sai participau la dezbaterile bugetului pe 2017. „Dl Serban Nicolae, presedintele Comisiei Juridice, care a adresat mai multe cuvinte, nu vreau sa le repet in acest moment (…) referitoare la niste afirmatii pe care le-as fi facut, saptamana tercuta, intr-o conferinta de presa, referitor la felul ca domnia sa a blocat nominalizarile mmbrilor societatii civile (…) care trebuie sa faca parte din CSM. L-am rugat sa spuna daca este vorba despre mine in acele declaratii”, a incercat sa explice cat mai bine situatia Gotiu.

Ulterior, s-a aflat si varianta celuilalt senator. „Un comportament greu de calificat, in care un vicepresedinte al Senatului face niste afirmatii mincinoase la adresa mea, incearca sa fie ironic, dar nu asta ma deranjeaza. (…) Faptul, insa, ca minte la adresa mea m-a deranjat. Si am facut astazi o mentiune in Biroul Permanent. Ca s-a simtit jignit de faptul ca mintise, e problema lui. De aici pana la faptul ca e un scandal e cale lunga”, a tinut sa precizeze senatorul Nicolae, la Antena 3. Totodata, a explicat faptul ca protestul sau s-ar referi la opinia acestuia cum ca pesedistul ar „face in Parlament legi pentru favorizarea coruptilor”, nicidecum la situatia cu reprezentantii societatii civile in CSM.

sursa foto: captura Antena3

272 afisari

1 COMENTARIU

  1. țăranul ăla bețiv și șoroșist care doarme toată ziua in parlament să iși de-a demisia. DEMISIA GRASULE! LA MUNCĂ POMANAGIULE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger