Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Continutul motiunii de cenzura la adresa Guvernului, prezentat alesilor neamului

Continutul motiunii de cenzura la adresa Guvernului, prezentat alesilor neamului

Autor:

Desi o parte a demersului a ramas, practic, fara obiect, odata abrogata OUG 13, cea menita sa aduca modificari Codurilor Penale, atat liberalii, cat si useristii continua parcursul menit a taxa Guvernul Grindeanu.

 

pred Continutul motiunii de cenzura la adresa Guvernului, prezentat alesilor neamuluiMotiunea de cenzura, numita “Guvernul Grindeanu- Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania”, a fost citita in plenul Parlamentului de catre deputatul Catalin Predoiu, liberalul tinand sa aminteasca din start faptul ca initiativa se bucura si de sustinerea PMP.

Inca din primele fraze ale textului motiunii, initiatorii motiunii au facut referire, dupa cum va spuneam, la OUG 13/2017, adoptata in “sedinta de marti noaptea”, pentru ca apoi sa se refere si la proiectul vizand gratierea.

Pe de cealalta parte, pesedistii- care au majoritatea in Parlament, alaturi de ALDE, nu dau semne ca ar avea emotii in privinta soartei demersului opozitiei. “Teoretic, n-am avea probleme la motiunea de cenzura”, a declarat, luni, seful PSD, pentru ca ulterior, vorbind despre situatia ministrului de Justitie, dupa abrogarea OUG 13, sa faca din nou referire la initiativa PNL-USR. “Dupa ce pica motiunea de cenzura, amandoi (Grindeanu si Iordache-n.r) vor lua o discutie si premierul va lua o decizie, mi se pare firesc”, a punctat Dragnea.

Motiunea va fi supusa votului plenului miercuri.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!