Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Continua schimbul de replici. Ponta: sustin PSD, nu-l sustin pe Dragnea. Baga soparle

Continua schimbul de replici. Ponta: sustin PSD, nu-l sustin pe Dragnea. Baga soparle

Autor:

Insistand ca nu vrea sa fie dat afara din PSD, “dimpotriva”, ci ca doar vrea sa-si exercite dreptul de a avea opinii diferite de cele ale conducerii, Victor Ponta a subliniat ca sustine atat formatiunea din care face parte, cat si Cabinetul Grindeanu.

 

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 Continua schimbul de replici. Ponta: sustin PSD, nu l sustin pe Dragnea. Baga soparleCat priveste comunicarea cu Liviu Dragnea, fostul premier n-a lasat loc de dubiu. “A zis domnul Dragnea ca nu mai vorbim. Nu inteleg de ce continua atacul asupra mea, de ce este asa suparat ca, de fapt, noi ne-am inteles: eu sustin Guvernul, sustin PSD, nu-l sustin pe domnul Dragnea. Asta-i viata!”, a replicat Victor Ponta la recentele declaratii ale numarului 1 in cadrul formatiunii social-democrate.

Totodata, actualul deputat de Gorj a demontat categoric, insa in termeni plastici, orice ipoteza ca ar fi discutat cu actualul sef de la Palatul Victoria, in privinta unei eventuale functii pentru cel dintai, cum a lasat sa se inteleaga seful formatiunii social-democrate.  “Astea sunt soparle si nu-i frumos sa bagi soparle. Domnul Dragnea stie foarte bine cu nu i-am cerut nicio functie si nici domnia sa nu mi-a oferit nicio functie, m-a intrebat la un moment dat ceva, dar cand esti ditamai presedintele PSD sa stai si bagi soparle asa… e pacat”, a demontat Ponta, cat a putut de clar, o astfel de ipoteza.


1 Comentariu la Continua schimbul de replici. Ponta: sustin PSD, nu-l sustin pe Dragnea. Baga soparle

  1. cobe

    Pontakule,las-o jos ca macane,primul care a inceput atacurile ai fost,esti si vei fi matale,s-a vazut clar pe toate posturile.Acum,cand ti-ai dat seama ca plecarea ta si restul ar fi un mare fas ai inceput sa delirezi.Nu-l suport nici eu pe prietenul tau Dragnea,dar pe tine nici atat.Pacat ca te dai in stamba,ai grija sa nu se rupa ar fi pacat de material.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!