Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Contestatia depusa de Dragnea, respinsa de instanta

Contestatia depusa de Dragnea, respinsa de instanta

Autor:

Veste proasta, de la Inalta Curte, pentru seful PSD, care a aflat ca instanta i-a respins calea extraordinara de atac fata de hotararea definitiva luata in dosarul “Referendumul”, si anume fata de sentinta de doi ani cu suspendare decisa in cazul sau.

 

Liviu Dragnea Fane 703x500 Contestatia depusa de Dragnea, respinsa de instantaConcret, magistratii Curtii Supreme au respins contestatia pe motiv ca ar fi “nefondata”. Ceea ce inseamna, practic, faptul ca aceasta cauza nu va fi repusa pe rol, si ca al treilea om in stat va ramane cu respectiva condamnare definitiva, decizie care a stat, practic, in calea preluarii, de catre Dragnea, a sefiei Palatului Victoria, o data ce PSD-ul a castigat alegerile din decembrie anul trecut.

Va amintim ca aceasta solutie, pronuntata la termenul de luni, vine dupa mai multe amanari.


1 Comentariu la Contestatia depusa de Dragnea, respinsa de instanta

  1. CETATEANUL

    TU PUI DE MILITIAN, IZMENARU, CIOCIOLINELE SI MANECHINII DIN POLITICA AVETI ATATEA FAPTE PENALE GRAVE, PE VOI COMISE IN SERIE INCAT NU MERITATI SA MAI STATI NICI O CLIPA IN LIBERTATE PANA LA SFARSITUL VECULUI , IAR VOI FACETI PE CONDUCATORII GENIALI AI NATIEI, SCARBE ORDINERE ALE NEAMULUI ROMANESC, NENORICIND VIITORUL GENERATIILOR TINERE.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!