AcasăPoliticaConsultarile intre Klaus Iohannis si partidele parlamentare sunt in plina desfasurare la...

Consultarile intre Klaus Iohannis si partidele parlamentare sunt in plina desfasurare la Cotroceni

Klaus Iohannis se intalneste, in prima zi a acestei saptamani, cu reprezentantii partidelor si a formatiunilor politice cu reprezentare in Parlament.

Incepute dimineata, la ora 10, cu reprezentantii Partidului Social Democrat, consultarile intitiate de catre seful statului, pe tema incheierii unui acord politic privind asigurarea, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din produsul intern brut (PIB) pentru Ministerul Apararii Nationale, continua si la aceasta ora.

Dupa PSD, au urmat la discutiile din Salonul Ambasadorilor, de la Cotroceni, membrii PNL, urmati de cei ai Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in frunte cu Gabriel Oprea, dar si de Partidul Conservator.

Incepand cu ora 13, au intrat la consultari reprezentantii Uniunii Democrate Maghiara din Romania. De la 13.45, vor incepe discutiile dintre Klaus Iohannis si Grupul parlamentar al Minoritatilor Nationale, pentru ca, de la 14.30, sa intre la discutii reprezentantii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, cei care, de altfel, si incheie sirul formatiunilor cu reprezentare in actualul legislativ care participa la consultarile initiate de catre seful statului.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger