AcasăPoliticaRemarcile Elenei Udrea in privinta perchezitiilor de la Primaria Baia Mare

Remarcile Elenei Udrea in privinta perchezitiilor de la Primaria Baia Mare

Nici nu s-a aflat bine ca DNA-ul face, joi, perchezitii la Primaria Baia Mare, condusa de Catalin Chereches, amic al fostei sefe a PMP, ca in secunda trei au si aparut voci care sa puna cam prea mult accent pe acest aspect, deplange Udrea.

Si tocmai accentul pe aceasta asociere, pus de anumite televiziuni odata cu actiunea de joi a procurorilor anticoruptie, de la Baia Mare, la sediul institutiei conduse de catre Catalin Chereches, n-a scapat neremarcat de catre fostul ministru al Turismului, care a facut, in acest sens, un comentariu pe contul sau de pe o retea de socializare.

Sa inteleg ca stirile cu descinderi nu mai fac rating? Cum sa interpretez faptul ca tv-urile prezinta controalele DNA la Primaria Baia -Mare, prin prisma relatiei mele cu primarul Chereches?„, se intreaba deputatul, incercand sa ofere un alt punct de orientare in aceasta chestiune. „Nu era mai relevant sa se spuna ca este un primar UNPR, spre exemplu?”, a conchis Udrea.

Va amintim ca politicianul Chereches a fost ales in fruntea urbei baimarene intr-o prima faza la localele partiale din mai 2011, pentru ca, in vara anului urmator sa fie reales primar in Baia Mare, functie pe care o detine si in prezent. Fost membru al PSD si PNL, Catalin Chereches s-a inscris in UNPR in septembrie 2013.

Cat despre verificarile pe care DNA-aul a anuntat ca le face in acest oras, precizarile din directia institutiei sunt putine: pe langa primarie, se fac perchezitii si la sediile unor firme, dar si la locuintele unor persoane. In total, este vorba despre 12 astfel de descinderi ce se fac intr-o cauza in care procurorii anunta ca exista suspiciuni in privinta unor fapte asimilate infractiunilor de coruptie, care ar fi fost comise in intervalul 2014-2015.

author avatar
Cristina Stefan
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger