Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Constantin va fi schimbat din Guvern. Grindeanu: Azi o sa inaintez catre Presedintie propunerile ALDE

Constantin va fi schimbat din Guvern. Grindeanu: Azi o sa inaintez catre Presedintie propunerile ALDE

Autor:

Pe fondul pierderii sustinerii politice din partea partidului pe care il conduce, la momentul de fata, Daniel Constantin va ramane fara portofoliul ministerial si de vicepremier in Guvernul Grindeanu.

 

15940781 1224360110986279 3589833715898477155 n premier 500x500 Constantin va fi schimbat din Guvern. Grindeanu: Azi o sa inaintez catre Presedintie propunerile ALDEIn acest sens, luni dimineata a avut deja loc o sedinta a Coalitiei, la care a participat si prim-ministrul. La finele intrevederii de la Parlament, Grindeanu a punctat pe marginea pasilor ce se vor face in aceasta privinta. “Astazi o sa inaintez catre Administratia Prezidentiala propunerile facute de partenerii de la ALDE. Sunt nominalizari care si-au primit sustinerea politica in forul de conducere de la ALDE, a anuntat Grindeanu, inainte de a detalia pe marginea inlocuitorului lui Constantin in fruntea Ministerului Mediului.

“Am venit la sedinta Coalitiei (…) am luat act de decizia partenerilor de Coalitie, fiind un guvern politic, pe de-o parte, au retras sprijinul politic domnului Constantin, si pe de cealalta parte au nominalizat persoana care-l inlocuieste, ceea ce duce la o reactie in lant in ceea ce priveste ministrul pentru Relatia cu Paralmentul”, a mai punctat Sorin Grindeanu.

Cat priveste noua propunere a Aliantei pentru sefia Ministerului Mediului – care, du[a cum se stie deja, vine la pachet si cu functia de vicepremier -premierul a amintit ca Gratiela Gavrilescu, actualul ministru pentru Relatia cu Parlamentul, a mai condus institutia in printea careia se afla Constantin. “A mai fost ministru al Mediului (…) structura Guvernului, votata de Parlament, este cea pe care o cunoasteti (…) are experienta ca ministru al Mediului, are sustinerea politica a partenerilor nostri de la ALDE, ceea ce conteaza”, a subliniat seful Guvernului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!