AcasăPoliticaConstantin si Ponta l-au manjit de coabitare pe Crin

Constantin si Ponta l-au manjit de coabitare pe Crin

Crin Antonescu  sa nu se mai dea floricica si sa-si asume faptul ca a lecturat in detaliu pactul de coabitare. Acesta este mesajul pe care Victor Ponta si Daniel Constantin i l-au transmis liderului liberal.

Daniel Constantin si Victor Ponta sustin ca liderul liberal nu a fost strain de coabitarea cu seful statului
Antonescu

De cand  USL a castigat alegerile in 2012, presedintele PNL i-a reprosat constant liderului PSD ca a dat fuga sa bata palma cu Traian Basescu. Mai mult, documentul pe care si-au pus semnatura premierul si seful statului a fost o arma pe care liberalii au utilizat-o ori de cate ori s-au aflat in conflict deschis cu partenerii de la PSD.  O arma cu doua taisuri, dupa cum au aratat-o evolutiile politice din ultimele zile, care este folosita mai nou de conservatorul Daniel Constantin impotriva presedintelui PNL. ”L-am vazut pe Antonescu, in birou la Senat, cu documentul in fata. Era pactul de coabitare, iar domnul Antonescu, scria cu pixul pe el. (…) Deci domnul Antonescu stia exact de ce se duce la Cotroceni, stia exact ce contine pactul de coabitare”, a afirmat, recent, liderul PC. Informatia a fost confirmata, ulterior, si de Victor Ponta.

”Domnul Daniel Constantin a spus adevarul, dar sper ca acest adevar, spus intr-un moment tensionat, sa nu cauzeze rani personale si politice greu de vindecat”, a precizat premierul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger