AcasăPoliticaConstantin: Cel tarziu saptamana viitoare se vor anunta candidatii ALDE la Primaria...

Constantin: Cel tarziu saptamana viitoare se vor anunta candidatii ALDE la Primaria Capitalei si la cele de sector

Nu mai e nicio urma de dubiu. A spus-o intr-o prima faza Calin Popescu Tariceanu, inca de saptamana trecuta, la Slatina, iar in cursul acestei zile a precizat-o si celalalt presedinte al ALDE: formatiunea va merge la alegerile locale cu candidati proprii la alegerile locale pentru primariile din Bucuresti.

Mentionand faptul ca sondajele facute in ultima perioada au scos la iveala faptul ca electoratul ALDE considera ca ar fi o solutie buna ca ALDE sa intre in cursa pentru alegerile locale de la inceputul lunii iunie cu candidaturi separate de cele ale social-democratilor, copresedintele Aliantei a anuntat, luni la pranz, intr-o conferinta, faptul ca, pe cat de curand posibil, insa nu mai tarziu de saptamana viitoare, vor fi facute publice nominalizarile celor propusi de acest partid in cursa pentru Primaria Capitalei, dar si pentru primariile fiecaruia dintre sectoarele Bucurestului. „Sa incercam sa convingem cetatenii minicipiului Bucuresti cu privire la solutiile pe care noi le avem ca nivelul de trai, viata bucurestenilor sa se imbunatateasca”, a precizat fostul ministru al Agriculturii din Guvernul Ponta.

Dupa cum spuneam, inca de zilele trecute, Tariceanu preciza ca „PSD a luat decizia sa mearga cu candidati la Primaria Generala si la sectoare, i-a si prezentat, iar noi am luat decizia sa mergem cu candidati separati la primarie si la sectoare”.

sursa foto: Facebook/ALDE

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger