Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Consiliul National: MP discuta pe marginea alegerilor locale si a candidatilor pentru primariile de sector

Consiliul National: MP discuta pe marginea alegerilor locale si a candidatilor pentru primariile de sector

Autor:

Intrunire importanta pentru “populari”, inaintea alegerilor locale. Traian Basescu si Eugen Tomac sunt prezenti, sambata, la Parlament.

 

consiliu 350x167 Consiliul National: MP discuta pe marginea alegerilor locale si a candidatilor pentru primariile de sectorMotivul este acela ca reprezentantii Miscarii Populare s-au intalnit la Palatul Parlamentului, in cadrul Consiliului National, reuniune in cadrul careia isi vor prezenta, printre altele, candidatii din randul MP care vor intra in cursa pentru primariile de sector, in Bucuresti.

Totodata, se vor prezenta, printre altele, si propunerile in privinta candidatilor pentru functia de primar al resedintelor de judet, dar si al oraselor si al comunelor, propuneri care au fost validate in cadrul Consiliilor Executive Judetene si de sector.

La Palatul Parlamentului vor fi prezenti liderii organizatiilor MP, precum si secretarii generali, dar si sefii departamentelor de comunicare.

foto: Facebook/Miscarea Populara    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!