Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Consilierul lui Trump confirma dezvaluirile “National”: Soros vrea sa rastoarne guvernul!

Consilierul lui Trump confirma dezvaluirile “National”: Soros vrea sa rastoarne guvernul!

Autor:

Dupa ce “National” a adus in discutie “radicalizarea sorosista” a fostului premier, cu trimitere la “puciul de la Palatul Victoria”, precum si o destabilizare a Guvernului PSD, iata ca apare o confirmare “cu greutate”, din directia unui consilier al actualului lider de la Casa Alba, Donald Trump.

 

dezv 506x500 Consilierul lui Trump confirma dezvaluirile National: Soros vrea sa rastoarne guvernul!Consilierul politic Roger Stone a iesit intr-o interventie publica, confirmand informatiile “National”. “Daca ti se pare rau comunismul, iti poti imagina o lume dominata de George Soros? (…) Foloseste aceste forumuri pentru o societate deschisa pentru a submina guverne alese democratic si pentru a le rasturna. Vrea totalitarism mondial, vrea sa ia libertatile oamenilor. Cred ca este un infractor international. Este implicat in SUA, Europa, Romania, Ungaria. Vrea sa va rastoarne guvernul pentru a reveni la un sistem mult mai rau decat cel pe care l-ati avut pe vremea lui Ceausescu sau a sovieticilor”, a subliniat, cu subiect si predicat, consultantul american.

Parerea expertului a ajuns la urechile opiniei publice la cateva ore, practic, dupa dezvaluirile marca Tache, din editia curenta a ziarului”National”, cum ca “aproape ca nu mai este institutie a statului roman care sa nu fie supusa unor atacuri dezlantuite, multe dintre ele organizate chiar din interior. Numai ca, departe de a fi vorba de actiuni razlete, toate aceste atacuri sunt cat se poate de bine coordonate. Si mai ales puternic sustinute financiar”. Si ca “parte a structurilor informative, cel putin cele ramase atasate pastrarii identitatii nationale, nu se sfiesc sa-l identifice in spatele operatiunii fara precedent de destabilizare a unor institutii vitale pentru buna functionare a tarii pe miliardarul George Soros”.

Cititi mai multe aici: Prinsi cu “Black Card”-uri de la Soros!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!