AcasăPoliticaConservatorii ii bat obrazul liderului liberal:"Revolutia bunului simt a durat fix 5...

Conservatorii ii bat obrazul liderului liberal:”Revolutia bunului simt a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu!”

Crin Antonescu

Declarandu-se „dezamagiti” de atitudinea liderului PNL si fiind de parere ca „revolutia bunului simt” a tinut doar cinci ani in cazul sau, conservatorii, prin vocea lui Codrin Scutaru, ii reproseaza lui Crin Antonescu faptul ca nu face ceva pentru a pune capat crizei din USL.

Punctand intr-o prima faza faptul ca Antonescu „foloseste un limbaj si un comportament al unui alt model politic”, pe care il vor a fi „de domeniul trecutului”, conservatorii spun ca vor sa vada ca Antonescu se disociaza de modelul Basescu. „Atitudinea presedintelui PNL ne dezamageste. Nu vorbesc de PNL in ansamblu, pentru ca nu stiu daca toti membrii PNL imbratiseaza atitudinea acestuia. Din pacate, revolutia bunului simt a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu! (…) Inca mai speram ca dl Crin Antonescu, pe care l-am tratat intotdeauna cu respect, mai ales pentru ca noi am crezut ca va oferi romanilor exact opusul politicii umilitoare promovata de Traian Basescu, va reveni la intelepciune si va pune capat acestei crize din interiorul USL”, sustine Scutaru.

Crin Antonescu

Totodata, conservatorii considera ca au fost „tarati” pe nedrept intr-un razboi al orgoliilor. Precizarile conservatorilor vin la doar cateva ore dupa ce liberalul Iohannis preciza ca PNL-ul nu e de acord ca social-democratii sa ii puna la egalitate cu Partidul Conservator si ca ei considera ca PSD-ul ar trebui sa aleaga intre cele doua formatiuni, fara ca acest lucru sa duca, neaparat, la ruperea USL-ului.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger