Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Conducerea Senatului discuta cererea in cazul Oprea

Conducerea Senatului discuta cererea in cazul Oprea

Autor:

Sosita la Senat in cursul zilei de vineri, la o zi de cand a fost emisa din directia conducerii DNA, solicitarea procurorilor in privinta incuviintarii urmaririi penale a fostului ministru de Interne Oprea va fi discutata in cadrul Biroului permanent al Camerei Superioare a Legislativului.

 

gabriel oprea rica petrescu2 Conducerea Senatului discuta cererea in cazul OpreaSedinta acestui for ar trebui sa inceapa peste mai putin de doua ceasuri, mai exact la ora 13. Conform procedurii, dupa ce va fi discutata in cadrul BP, cererea va ajunge pe masa senatorilor juristi, care o vor analiza si apoi vor emite un raport, urmare a unui aviz consultativ. Referatul va ajunge in plen, colegii senatori urmand sa fie cei care vor avea ultimul cuvant de spus in privinta solicitarii venite din directia DNA-ului, pe numele lui Gabriel Oprea.

In privinta suspiciunii ce planeaza in cazul fosutlui vicepremier, DNA anunta recent ca solicitarea priveste “savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, in perioada in care a detinut functia ministeriala”, in cazul anchetei ce priveste moartea tanarului politist Bogdan Gigina.

Cititi si: Se cere aviz de UP pe numele lui Oprea. Ucidere din culpa in cazul politistului Gigina

Fostul vicepremier isi sustine cauza. Oprea: Veneam de la SRI/DNA uita – Gigina a cazut intr-o groapa imensa    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 14-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!