Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Conducerea DNA, de urgenta in sedinta. Se analizeaza efectele OUG

Conducerea DNA, de urgenta in sedinta. Se analizeaza efectele OUG

Autor:

Fara sa ascunda nemultumirea fata de adoptarea “in toiul noptii” a ordonantei privind modificarea Codurilor Penale si de Procedura Penala, care, “din perspectiva noastra aduce modificari extrem de grave”, sefa DNA a anuntat – la un post TV – faptul ca a decis convocarea conducerii institutiei, adica a Colegiului Director, inclusiv a reprezentantilor structurilor teritoriale.

 

kovesi1 Conducerea DNA, de urgenta in sedinta. Se analizeaza efectele OUGAcest pas este facut tocmai in vederea analizarii “consecintelor si riscurilor” pentru activitatea procurorilor, urmare a adoptarii OUG privind modificarilor aduse Codurilor – in speta la favorizarea faptuitorului, abuz in serviciu etc. De altfel, Kovesi a mentionat, miercuri dimineata, la Digi 24, ca institutia pe care o conduce are in momentul de fata in investigare 2.151 de dosare cu privire la abuzul in serviciu.

Totodata, intrebata daca ordonanta i se pare “cu dedicatie”, sefa DNA a raspuns: “Da, pentru ca, practic, prin aceste prevederi se urmareste exonerarea de raspundere penala a tuturor functionarilor publici de rang inalt si mediu – functionari din Parlament, membri ai Guvernului”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!