AcasăPoliticaCondamnarea fratelui si valul urias. T. Basescu: Suntem doi comandanti de nava....

Condamnarea fratelui si valul urias. T. Basescu: Suntem doi comandanti de nava. Sentinta nu ne va indoi

Traian si Mircea Basescu s-ar putea revedea in fata judecatorilor

Daca pana acum aducea in discutie doar cand era vorba despre persoana sa faptul ca, inainte de a intra in politica, a fost comandant de nava, in ideea ca a infruntat tot soiul de pericole si de situatii in care a trebuit sa ia decizii din scurt, de aceasta data, fostul presedinte l-a inclus in poveste si pe fratele sau.

S-a intamplat chiar in seara zilei in care Mircea Basescu a ajuns la Poarta Alba, dupa ce a primit decizia definitiva a instantei, si anume o pedeapsa de patru ani de detentie, in dosarul in care procurorii DNA l-au acuzat de trafic de influenta.

Vorbind despre situatia fratelui sau, intr-o interventie la postul B1 Tv, Traian Basescu s-a declarat convins de faptul ca niciunul dintre ei nu va fi doborat de aceasta ipostaza in care a ajuns Mircea Basescu. „Am vorbit cu fratele meu. (…) Suntem doi comandanti de nava si eu, si el, si nici macar o astfel de sentinta nu ne va indoi, nici pe unul, nici pe altul, ca nu ne-a indoit nici valul ala de 16 metri, din Atlantic. (…) Ce sa fac? Asta e viata”, a sustinut fostul presedinte, admitand, insa, ca sentinta primita de fratele sau a fost „o lovitura” pentru el.

author avatar
Cristina Stefan
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger