AcasăPoliticaConcluziile lui Ponta in privinta recentelor decizii in cazul lui Blaga

Concluziile lui Ponta in privinta recentelor decizii in cazul lui Blaga

Victor Ponta propune ca ANAF sa-l execute pe presedinte, cu casa din Brasov, inaintea Antenei 3

Fara indoiala, a fost o zi plina pentru liberali. Si, pe langa opinia publica, evenimentele derulate in ultimele ore in tabara PNL au fost urmarite, fara dar si poate, de ceilalti actanti de pe scena politica.

In chip de reactie la comentariile aparute- cum era de asteptat- in spatiul public, imediat ce s-a aflat despre decizia procurorilor anticoruptie de a incepe urmarirea penala in cazul co-presedintelui (de la acel moment) al PNL-ului, Vasile Blaga, Victor Ponta s-a oferit sa vina cu o „traducere” cele mai recente doua masuri luate in cazul a doi liberali cu nume grele.

Si anume in privinta lui Vasile Blaga, despre care in urma cu scurta vreme s-a aflat ca este cercetat sub control judiciar, motiv pentru care a si decis sa faca un pas in lateral de la sefia PNL-ului si de la cea de coordonator de campanie pentru parlamentare, dar si a fostului candidat al formatiunii liberale pentru Primaria Capitalei, Ludovic Orban (care a demisionat, la randul sau, din functia de prim-vicepresedinte al partidului, simultan cu decizia de a-si retrage candidatura de la alegerile locale din iunie), ulterior plsarii sub contro judiciar.

Asadar, pornind de la o constatare exprimata in spatiul public, Ponta a trecut la taste si a postat, pe contul personal de Facebook, o serie de considerente personale. Si anume ca „se face loc pentru Ciolos (vrea, nu vrea) sa „salveze” PNL!”, dar si ca aceasta noua decizie ar avea tot un scop electoral. „Ludovic Orban nu a inteles sa faca loc la Capitala in primavara si ati vazut ca a patit-o. Vasile Blaga nu a inteles in toamna si a patit-o si el! Aviz altor inconstienti!”, explica Ponta.

Mai departe, fostul premier si, totodata, ex-lider al PSD, are si un mesaj direct pentru cei doi liberali: „Orban si Blaga erau sustinatori vehementi pentru „anchetele penale” bazate doar pe denunturi „smulse cu japca” atunci cand era vorba de Dragnea, Tariceanu sau Ponta – acum va mai place baieti?! Sau credeati ca o sa intrati prin spate ca martori ca Alinuta?! Ghinion!”.

390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger