AcasăPoliticaConcluzii dupa sedinta BPN. Neacsu merge personal sa vada ce-i de facut...

Concluzii dupa sedinta BPN. Neacsu merge personal sa vada ce-i de facut la PSD Timis

Pesedistul Marian Neacsu, cel care, in lipsa lui Liviu Dragnea, a condus sedinta Biroului Permanent National al PSD-ului, a facut publice, in urma cu scurta vreme, aspectele ce au fost discutate pe durata sedintei de luni.

In primul rand, secretarul general al PSD a anuntat ca peste o saptamana, cand va avea loc o sedinta a Coalitiei, se va stabili asupra „oportunitatii” convocarii unei sedinte extraordinare a Parlamentului, dar si, in cazul in care se va decide acest lucru, temele ce vor fi abordate in cadrul acesteia.

Totodata, cu privire la situatia din fruntea organizatiei Timis, Neacsu a precizat ca „nu am luat o decizie propriu-zisa”, dar ca se va deplasa personal marti la Timisoara si ca, vreme de doua zile, va discuta „cu toti factorii PSD implicati”, pentru a se gasi o solutie pentru preluarea interimara a sefiei filialei locale.

foto: captura Antena3

108 afisari

1 COMENTARIU

  1. GUNOIU PSD-ist MAI BINE S-AR DUCE LA UN OFTALMOLOG SI LA UN PSIHIATRU.RO ESTE DE 27 DE ANI TARA CONDUSA DE stricati, rebuturi umane, RETARZI, RAMASITE UMANE SI NU DE VALORI SAU ELITE UMANE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger