Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Concluzie de ministru: “Oaia este o statuie vie”/”langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”

Concluzie de ministru: “Oaia este o statuie vie”/”langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”

Autor:

Colectia declaratiilor indelung comentate apartinand actualului ministru al Agriculturii se imbogateste, de marti incepand, cu o noua “perla”.

 

263740 108015379365403 506749920 n ministru Concluzie de ministru: Oaia este o statuie vie/langa frunza nu poti sa gasesti o oaieDe aceasta data nu mai e vorba despre subventiile fermierilor au despre spicul de grau, ci despre oi. Intrebat pe tema posibilei schimbari a brandului turistic autohton, frunza, cu o oaie, Petre Daea a dat cateva raspunsuri cu totul neasteptate despre mioare. “Oaia este o statuie vie”, si-a exprimat Daea, cu toata convingerea, opinia, intr-o interventie pentru Antena 3. “Uitati-va (…) astazi in orice parte a tarii, cat de frumos este acest animal pe pasunile verzi ale tarii romanesti. (…) Langa oaie, gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”, a conchis ministrul Agriculturii.

Pe acelasi subiect, al posibilei schimbari la nivel de brand turistic, colegul sau de Guvern, de aceasta data de la Turism, a catalogat speculatiile drept “o tema falsa”, sustinand ca actualul brand de tara nu se va schimba pana in decembrie 2020.

sursa foto: Facebook/Petre Daea


1 Comentariu la Concluzie de ministru: “Oaia este o statuie vie”/”langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”

  1. danmielsend

    Mai bine punetil pe Al capone sau pe Gian carlo sau pe Coss -nostra si este pe intelesul tuturor ce braduri turistice avem si ce este pe aceste meleagurii .


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!