Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Concluzia sefului USR: “Din pacate apropierea Congresului USR incepe sa ne ia usor mintile”

Concluzia sefului USR: “Din pacate apropierea Congresului USR incepe sa ne ia usor mintile”

Autor:

n dan 413x500 Concluzia sefului USR: Din pacate apropierea Congresului USR incepe sa ne ia usor mintile

 

Nicusor Dan a lasat pe toata lumea sa inteleaga ca nu e de acord cu o serie de afirmatii facute recent de doi dintre colegii sai si nu s-a ferit sa aduca in discutie ideea de minciuna.

In vizorul sefului USR au intrat fostul ministru Ghinea, de la Fonduri Europene, si deputatul userist de Brasov, Tudor Benga.”Din pacate apropierea Congresului USR incepe sa ne ia usor mintile. Postarea de ieri a lui Tudor Benga, (…), si declaratii recente ale lui Cristian Ghinea, afirma ca actuala conducere a USR refuza o dezbatere asupra viitorului partidului. Aceasta afirmatie este, din pacate, un neadevar”, le da replica, in scris, seful USR.

Continuand prin a trece in revista cateva date dintr-un calendar ce are in vedere tocmai pregatirea Congresului USR, Dan a transat mesajul de pe Facebook notand ca “Tudor si Cristi stiau aceste lucruri cand au facut declaratiile publice. Dezbaterea interna chiar are loc. Campania interna este legitima, dar nu e in regula cand se bazeaza pe informatii false transmise in spatiul public. Sa dezbatem, dar sa nu ne mintim intre noi”.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!