AcasăPoliticaConcluzia lui Grindeanu: "E un guvern perfect? Nu!"

Concluzia lui Grindeanu: „E un guvern perfect? Nu!”

Pe langa aspecte ce tin de intrevederea cu premierul francez, cu care a discutat joi dimineata, la Paris, Sorin Grindeanu a facut referire si la situatia politica din tara, mai exact la subiectul ultimelor zile, si anume la evaluarea activitatii ministrilor Cabinetului pe care il conduce.

Sustinand ca „e normal” sa se faca astfel de evaluari, pentru ca e vorba, pana la urma, despre un Executiv politic, Grindeanu a facut la randul sau o apreciere, cand vine vorba de propriul Cabinet. „E un guvern perfect? Nu, tot timpul e loc de mai bine, tot timpul e loc in a-ti imbunatati activitatea. Eu imi doresc ca toate aceste lucruri, si acesta cred ca e scopul tuturor, sa duca la imbunatatirea activitatii Guvernului Romaniei, asa ca din aceasta perspectiva lucrurile sunt cat se poate de clare”, a declarat premierul.

Evitand sa mai comenteze in vreun fel declaratii venite din partea colegilor de partid, reluand ideea exprimata deunazi, ca nu da replici, dupa ce, va amintiti, Liviu Dragnea a transmis, recent, public, faptul ca l-a rugat sa nu mai reactioneze la declaratii politice, Grindeanu a tinut sa sublinieze ca „nu exista nici un fel de stirbire a autoritatii premierului”.

60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger