Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Concluzia lui Grindeanu: “E un guvern perfect? Nu!”

Concluzia lui Grindeanu: “E un guvern perfect? Nu!”

Autor:

Pe langa aspecte ce tin de intrevederea cu premierul francez, cu care a discutat joi dimineata, la Paris, Sorin Grindeanu a facut referire si la situatia politica din tara, mai exact la subiectul ultimelor zile, si anume la evaluarea activitatii ministrilor Cabinetului pe care il conduce.

 

grind Concluzia lui Grindeanu: E un guvern perfect? Nu!Sustinand ca “e normal” sa se faca astfel de evaluari, pentru ca e vorba, pana la urma, despre un Executiv politic, Grindeanu a facut la randul sau o apreciere, cand vine vorba de propriul Cabinet. “E un guvern perfect? Nu, tot timpul e loc de mai bine, tot timpul e loc in a-ti imbunatati activitatea. Eu imi doresc ca toate aceste lucruri, si acesta cred ca e scopul tuturor, sa duca la imbunatatirea activitatii Guvernului Romaniei, asa ca din aceasta perspectiva lucrurile sunt cat se poate de clare”, a declarat premierul.

Evitand sa mai comenteze in vreun fel declaratii venite din partea colegilor de partid, reluand ideea exprimata deunazi, ca nu da replici, dupa ce, va amintiti, Liviu Dragnea a transmis, recent, public, faptul ca l-a rugat sa nu mai reactioneze la declaratii politice, Grindeanu a tinut sa sublinieze ca “nu exista nici un fel de stirbire a autoritatii premierului”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!