AcasăPoliticaConcluzia Elenei Udrea: Dupa un an ca 2015, societatea va ramane impartita...

Concluzia Elenei Udrea: Dupa un an ca 2015, societatea va ramane impartita in lichele si oameni de onoare

Pentru fosta sefa a PMP, ziua de marti a inceput cu o vizita la sectia de politie, ca parte a obligatiilor legale pe care le are de respectat, cata vreme se afla sub control judiciar.

Fostul ministru a stat de vorba cu oamenii legii, dar si cu presa, prilej cu care opinia publica a aflat cum i s-a parut, per ansamblu, Elenei Udrea anul care se incheie peste doar cateva zile. Asadar, 2015 a fost, pentru fostul ministru al Turismului, un an „interesant, cu provocari foarte mari, (…) cu oportunitati foarte mari de a vedea lucruri pe care nu le-am vazut, de a intelege lucruri pe care nu le-am inteles”.

Si, pentru a fi cat se poate de clara, Udrea a pus punctul pe i, cand vine vorba de constatarile pe care le-a facut la capitolul moralitate. „Am castigat prieteni. Spuneam- dupa un an ca 2015, (…) societatea va ramane impartita in doua: in lichele si in oameni de onoare”, considera parlamentarul.

Cat priveste locul in care o va gasi pe Elena Udrea Anul Nou, deputatul nu a facut un secret din faptul ca va ramane in Capitala de Revelion, dar si ca va fi prezenta la politie si pe 1 ianuarie, tot ca parte a programului de supraveghere stabilit cu oamenii legii. De altfel, dupa cum multi stiu deja, Elena Udrea a ajuns si in ajun de Craciun in fata anchetatorilor, de acesta data a procurorilor anticoruptie, care au chemat-o pentru a-i comunica faptul ca au decis sa ii prelungeasca masura controlului judiciar pe cautiune, luata pe 30 octombrie, in ultimul dosar in care a ajuns in vizorul DNA, respectiv cel cunoscut in spatiul public drept „Hidroelectrica”.

author avatar
Cristina Stefan
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger