AcasăPoliticaComisia de ancheta de la Parlament ii scrie presedintelui

Comisia de ancheta de la Parlament ii scrie presedintelui

Senatorii si deputatii din randul Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 au votat in favoarea trimiterii unei informari catre primul om in stat, in ceea ce il priveste pe fostul sef al SRI, actualmente ambasadorul roman in SUA, George Maior.

O confirmare asupra acestui pas a venit, in urma cu scurta vreme, din directia sefei acestei Comisii. Oana Florea a subliniat ca s-a abtinut de la votul cu pricina, dar si ca propunerea in privinta acestei initiative i-a apartinut deputatului Liviu Plesoianu. „Domnul Maior s-a prezentat la Comisie, iar membrii Comisiei (…) se pare ca n-au fost multumiti de raspunsurile primite”, a transmis sefa forului parlamentar.

Va mintim ca Maior s-a prezentat la Parlament, in fata reprezentantilor Comisiei care fac verificari in privinta prezidentalelor din 2009, in prima parte a lunii iunie.

sursa foto: cdep.ro

123 afisari

1 COMENTARIU

  1. PARLAMENTUL ESTE O ADUNATURA DE NULITATI UMANE, DE ZOI SI LATURI UMANE. Daca ar exista oameni cu DISCERNAMANT ar purcede la elaborarea de legi pertinente sau la doptarea lor dupa modele din tarile evoluate ale lumii.
    EI PARLAMENTARII DOVEDESC CA RO ESTE CONDUSA IN STIL MAFIOT, AFRICAN, TRIBAL, CA TARA ESTE PE ULTIMUL DRUM INAINTE DE A DISPAREA DE PE HARTA LUMII………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger