AcasăPoliticaCoalitia PSD-ALDE, la Cotroceni cu Dragnea premier?

Coalitia PSD-ALDE, la Cotroceni cu Dragnea premier?

Tot mai multe voci par sa vehiculeze varianta ca Dragnea ar urma sa fie candidatul sustinut si de PSD, dar si de AlDE, pentru postura de sef al viitorului Executiv.

Ceea ce Gabriela Firea anunta inca de acum cateva ore bune ca ar fi „indreptatit” sa se intample, si anume ca Dragnea a fie propunerea de premier al PSD, pare sa fie varianta sustinuta de coalitia PSD-ALDE. Cel putin asta ar fi varianta care se vehiculeaza, neoficial, pe fondul intrevederii de luni, dintre seful PSD si conducerea ALDE, inainte de aflarea unui anunt oficial in acest sens.

Noaptea trecuta, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, Dragnea s-a ferit sa vorbeasca prea mult pe acest subiect, precizand ca asteapta rezultatele alegerilor, insa a subliniat cat se poate de clar ca PSD-ul va face o alianta cu ALDE. „Cetatenii si-au spus cuvantul. L-au rostit limpede si raspicat. Il chem pe presedintele Iohannis sa accepte fara ganduri ascunse vointa poporului asa cum s-a manifestat la urne si sa nu stea in calea formarii unui guvern legitim, legal si democratic”, spunea, noaptea trecuta, si Calin Popescu Tariceanu.

author avatar
eNational
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger