AcasăPoliticaCo-presedintele PNL Vasile Blaga, din nou in fata procurorilor DNA

Co-presedintele PNL Vasile Blaga, din nou in fata procurorilor DNA

Vasile Blaga a dat ochii cu procurorii de doua ori in doar cateva zile. De aceasta data, copresedintele PNL nu a mai fost audiat in Bucuresti, ci la Ploiesti.

UPDATE 12.08: Vasile Blaga a iesit de la audieri. Intrebat daca a fost plasat sub control judiciar, fostul ministru a raspuns afirmativ.  „Eu o sa-mi dovedesc nevinovatia, alte comentarii nu am de facut pe tema asta”, a ales sa precizeze co-presedintele.

Detalii in privinta acuzatiilor pe care le aduc procurorii in cazul de fata: Blaga, urmarit penal pentru trafic de influenta

In momentul in care a fost intrebat daca ia in calcul varianta de a-si da demisia, avand in vedere ca a intrat in vizorul DNA-ului, Blaga a declarat ca este primul care va aplica prevederile statutului partidului, in privinta conduitei liberalilor. „Voi actiona in consecinta”, a anuntat liberalul, lasand sa se inteleaga ca ar putea face un pas in lateral de la conducerea PNL.

Pana la acest moment, procurorii nu au facut precizari in privinta cazului de fata, in care Blaga a ajuns sa aiba calitate de suspect.

UPDATE: Noi date in cazul de fata arata faptul ca Vasile Blaga a fost citat telefonic, deunazi, politicianul avand calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie instrumentat de DNA.

––

A fost chemat la audieri intr-o alta cauza decat cea privind accidentul rutier produs la inceputul lunii, in Brasov, in care a fost implicat chestorul Popa, conducand masina politicianului.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la dosarul in care va fi audiat Blaga. Fostul ministru de Interne si presedinte al Senatului nu a facut prea multe precizari inainte de a ajunge sa afle de ce anume a fost citat pentru a se prezenta in fata anchetatorilor anticoruptie ploiesteni. „Nu am ce sa comentez. Nici nu stiu despre ce e vorba”, s-a rezumat sa spuna Vasile Blaga, pana sa ajunga in fata procurorilor. Pe surse, insa, se vehiculeaza varianta ca liberalul ar fi fost citat in calitate de suspect. Procurorii nu au facut, pentru moment, precizari in aceasta privinta.

Ar mai fi de mentionat faptul ca Blaga a ajuns in incinta DNA Ploiesti cu putine minute inainte de ora 9 si 30 de minute, nu singur, ci insotit de un avocat.

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger