AcasăPoliticaCNA le-a dat cu flit „chestorilor lu’ peste”!

CNA le-a dat cu flit „chestorilor lu’ peste”!

Florentin Robescu s-a plans degeaba la CNA

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, „subsemnatii Robescu Florentin, Dragota Marius Catalin, Cucu Claudiu, Bolbosanu Constantin, Bocaniala Tache si Ungureanu Liviu” au inaintat o plangere terifianta Consiliului National a Audiovizualului, prin care cereau sanctionarea drastica a posturilor de televiziune Realitatea TV, Romania TV si Antena 3.

Florentin Robescu s-a plans degeaba la CNA

Cele trei importante televiziuni se faceau vinovate, in viziunea chestorilor din MAI cercetati de Parchetul General pentru posbile fapte de coruptie, de preluarea  materialelor jurnalistice publicate de ziarul nostru cu privire la situatia de la nivelul BCCO Constanta.

Mai mult, cei din „grupul Robescu” nu s-au sfiit sa se planga ca mass media nu a preluat si declaratiile iubitei unui infractor impotriva unui coleg de-al lor. Numai ca respectivii ofiteri au inregistrat un nou esec in incercarea de ”reperare” a onoarei, surse din cadrul CNA sustinand ca sesizarea lor nici macar nu a fost considerata demna de a fi luata in discutie in plenul sedintei.

author avatar
eNational
684 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger