AcasăPoliticaClotilde Armand, dupa rasturnarea de situatie in cazul sau: nu am avut...

Clotilde Armand, dupa rasturnarea de situatie in cazul sau: nu am avut observatori in toate sectiile de vot

In conditiile in care, seara trecuta tarziu, dupa inchiderea sectiilor de votare si prezentarea primelor exit-poll-uri, numele sau figura in dreptul potentialului castigator-surpriza la sectorul 1, lucrurile au luat o cu totul alta turnura odata cu trecerea orelor.

E lesne de inteles ca situatia nu i-a picat deloc bine candidatei USB, care s-a declarat „dezamagita” de rasturnarea de situatie care o arunca pe locul 2, dupa social-democratul Tudorache, ambii aspiranti in cursa pentru fotoliul de primar al sectorului 1.

„Asteptam rezultatele finale, sunt dezamagita de ce s-a intamplat astazi noapte, este clar. (…) Sunt foarte obosita (…) O sa tragem concluziile. Vreau sa va spun ca nimic nu va fi ca inainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia sa fie si mai mare. Ne vom aduna (…) si vom reveni cu o strategie in care toti cetatenii va trebui sa ne implicam (…) Nu a fost usor sa intram in sectiile de vot, nu am avut observatori in toate sectiile de vot (…) ne-am gandit ca sectorul 1 este mai civilizat, a fost, poate, o greseala”, a marturisit Armand, intr-un mesaj video postat in aceatsa dimineata pe contul sau oficial de Facebook, frantuzoaica precizand, insa, ca ” a luptat pana la capat”.

sursa foto: Facebook/Clotilde Armand

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger