Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Clarificarile lui Dragnea: “Nu am nicio afacere in Brazilia!”

Clarificarile lui Dragnea: “Nu am nicio afacere in Brazilia!”

Autor:

Seful PSD neaga ca ar avea vreo afacere in strainatate, cu atat mai putin in Brazilia, cum se speculeaza intr-o investigatie media.

 

dragnea 3 720x480 Clarificarile lui Dragnea: Nu am nicio afacere in Brazilia!“Nu am nicio afacere in Brazilia, nu am afacere in nicio alta tara, n-am dus bani in Brazilia, n-am transferat bani in Brazilia, in nicio alta tara. Declaratia mea de avere este foarte clara. Stiu ca asta poate deranjeaza, dar e limpede”, a sustinut Dragnea, seara trecuta, la Romania Tv.

Totodata, liderul social-democrat a adus in discutie comunicatul Ministerului de Interne, pe acest subiect, dar si pe cel al DNA-ului, acesta din urma vizand o ancheta in rem. “Eu am vazut comunicatul MAI, care este un comunicat oficial. Nu exista nicio asumare a DGIPI, nu este un document intern al acestui serviciu secret, deci asta pica. (…) Este o insiruire de minciuni (…) Eu am citit comunicatul DNA-ului, nu mi-am vazut numele acolo”, a subliniat Liviu Dragnea.

Nu in ultimul rand, Dragnea a aratat cu degetul catre miliardarul Soros, acuzand o campanie impotriva sa si a partidului pe care il conduce. “Totul pleaca de la Soros, de la raul pe care vrea sa-l faca in aceasta tara si nu numai in aceasta tara (…) este o campanie de ceva timp inceputa (…) atat impotriva mea, cat si impotriva PSD-ului. (…) este foarte bine organizata”, considera seful PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!