AcasăPoliticaCircul de la Parlament s-a mutat in sala de plen a Camerei:...

Circul de la Parlament s-a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si-au unit pancartele

Imagini greu de imaginat si foarte rar vazute in Parlamentul autohton. Dupa ce mai devreme discursul social-democratului Iordache a fost, tot la Parlament, de mai multi reprezentanti ai USR-ului, „dotati” cu mesaje pe foi A 4, de aceasta data useristilor li s-au alaturat si liberalii.

Totul s-a derulat in cateva minute. Episodul din sala de plen a Camerei Deputatilor a inceput in momentul in care la microfon se afla seful USR, treptele din apropierea tribunei salii Legislativului s-au umplut de protestatari, din randul alesilor neamului. Din imaginile prezentate in direct, de televiziunile de stiri, o tara intreaga i-a putut vedea pe Raluca Turcan, pe Cristian Ghinea, dar si pe Robert Turcescu, fiecare avand cate un mesaj scris pe o pancarta improvizata dintr-o coala de hartie. Si in sala au fost cateva zeci de parlamentari care s-au raliat pritestului spontan. Pe unele dintre aceste foi scria „demisia Guvernului”, pe alta „demisia” ori „demisia” sau „liber la turnat”. Sefa PNL avea, la randul sau, o foaie inscrisa cu „alegeri anticipate”.

Pe langa mesajele scrise, s-a si scandat, ba chiar s-a fluierat. „Sceneta” a fost primita- in mod ironic, fireste- cu aplauze de catre pesedistii aflati in sala.

sursa foto: capturi video: Romania TV/Digi 24

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger