Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Circul de la Parlament s-a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si-au unit pancartele

Circul de la Parlament s-a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si-au unit pancartele

Autor:

Imagini greu de imaginat si foarte rar vazute in Parlamentul autohton. Dupa ce mai devreme discursul social-democratului Iordache a fost, tot la Parlament, de mai multi reprezentanti ai USR-ului, “dotati” cu mesaje pe foi A 4, de aceasta data useristilor li s-au alaturat si liberalii.

 

protest222 Circul de la Parlament s a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si au unit pancarteleTotul s-a derulat in cateva minute. Episodul din sala de plen a Camerei Deputatilor a inceput in momentul in care la microfon se afla seful USR, treptele din apropierea tribunei salii Legislativului s-au umplut de protestatari, din randul alesilor neamului. Din imaginile prezentate in direct, de televiziunile de stiri, o tara intreaga i-a putut vedea pe Raluca Turcan, pe Cristian Ghinea, dar si pe Robert Turcescu, fiecare avand cate un mesaj scris pe o pancarta improvizata dintr-o coala de hartie. Si in sala au fost cateva zeci de parlamentari care s-au raliat pritestului spontan. Pe unele dintre aceste foi scria “demisia Guvernului”, pe alta “demisia” ori “demisia” sau “liber la turnat”. Sefa PNL avea, la randul sau, o foaie inscrisa cu “alegeri anticipate”.

prot 3 Circul de la Parlament s a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si au unit pancartelePe langa mesajele scrise, s-a si scandat, ba chiar s-a fluierat. “Sceneta” a fost primita- in mod ironic, fireste- cu aplauze de catre pesedistii aflati in sala.

prot 2 Circul de la Parlament s a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si au unit pancarteleprot Circul de la Parlament s a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si au unit pancarteleprot3 Circul de la Parlament s a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si au unit pancartelesursa foto: capturi video: Romania TV/Digi 24    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!