AcasăPoliticaCiolos, un prim mesaj dupa alegeri

Ciolos, un prim mesaj dupa alegeri

Liberalii condusi de Alina Gorghiu stau agatati ca scaiul de Dacian Ciolos

In conditiile in care multi asteptau primele declaratii ale presedintelui si, respectiv, premierului, dupa scrutinul din ziua precedenta, actualul premier si, totodata, varianta pe care liberalii o luasera in calcul si ca viitor prim-ministru, in cazul in care reuseau sa formeze o majoritate la parlamentare, a avut o prima reactie in cursul dupa-amiezii de luni.

Adica la ore bune dupa aflarea primelor rezultate – partiale, ce-i drept- ale scrutinului de duminica, in care liberalii s-au clasat abia pe locul 3 in preferintele electoratului, cu un procentaj in jur de 20, atat la Camera, cat si la Senat.

Asadarm, in cadrul mesajului transmis prin intermediul Facebook-ului, seful Guvernului subliniaza in primul rand faptul ca si-ar fi dorit sa fie mai mare prezenta la vot, dar aminteste ca „si absenteismul este o alegere si este un semnal caruia (…) trebuie sa-i identificam resorturile”.

Totodata, Dacian Ciolos spune ca si-ar dori „ca Romania sa continue sa aiba o guvernare responsabila, deschisa, onesta”, dar si ca „societatea romaneasca are nevoie de oameni care sa spuna lucrurilor pe nume, fara patima, fara sa sadeasca frica (…)”.

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger