AcasăPoliticaCiolos nu l-a lasat pe Dragnea fara raspuns: "aveti tendinta sa saditi...

Ciolos nu l-a lasat pe Dragnea fara raspuns: „aveti tendinta sa saditi teama”

Cu banii primiti de la Guvern, e ca si cum Gabriela Firea trebuie sa cumpere cu 10 lei carne, oua, branza, o masina de spalat, un televizor si sa mai vina acasa si cu rest 4 lei

Nici bine nu apucase seful PSD sa anunte plenul social-democratilor ca, in cazul in care castiga alegerile de luna viitoare, sa ajunga sa faca „dreptate pana la capat”, in sensul in care vor ajunge „sa plateasca”, in instanta, pentru greselile din mandatul actualului Cabinet, mai multi ministri din actualul Cabinet, dar si pe premierul insusi, ca Dragnea s-a trezit cu un raspuns categoric din partea primului-ministru.

„Constat ca aveti tendinta sa saditi teama si indoiala in sufletul oamenilor, ca sa va catarati apoi pe fricile lor in batalia electorala. Ma abtin sa interpretez declaratiile dumneavoastra despre “dreptate pana la capat”. Va asigur insa ca acest guvern sprijina Justitia sa-si faca treaba, tocmai pentru ca tentativele de intimidare sa nu-si mai aiba locul intr-o campanie electorala”, i-a transmis Ciolos liderului PSD, via Facebook.

Si, pentru ca Dragnea dadea de inteles, totodata, ca s-ar teme de o posibila fraudare a apropiatului scrutin parlamentar, Ciolos a tinut sa-i reaminteasca social-democratului faptul ca „Autoritatea Electorala Permanenta este in subordinea Parlamentului, nu a Guvernului” si sa-i enumere – astfel incat sa observe nu doar seful PSD, ci si toti romanii – ce masuri a luat deja sau va lua Executivul pe care il conduce pentru „a organiza alegeri corecte”. „Stiu ca dumnealui este un om cu experienta in organizarea alegerilor si mai stiu ca, in trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere”, a ales sa mai puncteze Ciolos.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger