Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ciolos neaga o negociere cu USR: sa nu mai foloseasca numele meu!

Ciolos neaga o negociere cu USR: sa nu mai foloseasca numele meu!

Autor:

Dupa ce liderul Uniunii Social Liberale a dat de inteles ca Dacian Ciolos ar putea candida -chiar si pentru prima functie in partid la viitorul Congres, in cazul in care se decide sa se alature taberei useriste, o data ce i-a fost lansata o invitatie in acest sens -fostul premier a decis sa lamureaca situatia.

 

ciolos 1 500x500 Ciolos neaga o negociere cu USR: sa nu mai foloseasca numele meu!Totul avand in vedere ca, din cate suna raspunsul lui Ciolos, fostul sef al Guvernului s-a cam saturat sa ii apara numele asociat cu actuala situatie din USR. “I-am spus deja domnului Nicusor Dan de o saptamana ca nu se pune problema de negociere a intrarii lui Ciolos in USR si nu asta a fost problema de la inceput! Ei trebuie sa isi rezolve problemele interne din partid si ar fi bine sa nu foloseasca numele meu”, a replicat cat se poate de taios Ciolos, pentru Digi24.

Va amintim ca Dan a anuntat ca USR-ul i-a lansat o invitatie lui Ciolos dupa ce, in prima faza, a admis ca nu i se pare un pas oportun. Ulterior, a subliniat ca opinia majoritatii useriste a contat in momentul in care a fost facut pasul respectiv, catre fostul prim-ministru.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!