AcasăPoliticaCiolos, la ambasada Belgiei

Ciolos, la ambasada Belgiei

In ziua in care e doliu nu doar in Belgia, ci si in Romania, in memoria victimelor sangeroaselor atacuri revendicate de teroristii din cadrul autointitulatei grupari „Stat Islamic”, seful Guvernului a trecut pragul Ambasadei Regatului Belgiei, aflate in Bucuresti.

Pentru a-si exprima sustinerea fata de poporul belgian, greu incercat ca urmare a atentatelor produse marti in capitala acestui stat, in urma carora zeci de oameni nevinovati au murit, iar alte sute de persoane au fost ranite, printre acestea din urma si patru romani, primul-ministru a venit la Ambasada Belgiei de la Bucuresti, pentru a semna in cartea de condoleante deschise la sediul inaltei reprezentante diplomatice.

Dacian Ciolos nu a stat foarte mult la sediul ambasadei belgiene, aflate in centrul Capitalei, pe Bulevardul Dacia, punand accent, la plecare, pe importanta ideii de solidaritate.

Va reamintim ca in sedinta saptamanala de guvern de miercuri s-a decis ca ziua de 24 martie sa fie declarata zi de doliu national, institutiile urmand sa arboreze steagul in berna.

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger