AcasăPoliticaCiolos, dupa raportul Corpului de Control: "nu ma gandesc la o demitere...

Ciolos, dupa raportul Corpului de Control: „nu ma gandesc la o demitere in contextul asta”

Nu neaparat o decizie care vizeaza o singura persoana e solutia in rezolvarea unei probleme, da de inteles primul-ministru, ci identificarea de solutii pentru „imbunatatirea sistemului”.

Desi s-a tot speculat pe marginea unei asa-zise intentii a premierului de a face anumite schimbari la nivel de structura organizatorica, urmare a aparitiei primelor concluzii ale raportului Corpului de Control al primului-ministru, in privinta interventiei de urgenta la Colectiv, in seara zilei de 30 octombrie, iar seful SDU insusi a dat de inteles ca va pleca din functie daca primul-ministru i-o va cere, Dacian Ciolos a tinut sa sublinieze ca in primul rand are in vedere acest aspect. „Nu ma gandesc la o demitere sau o numire in contextul asta, eu vreau sa vad cum putem imbunatati sistemul, in primul rand, ca acolo nu e vorba doar de un om, e vorba de un sistem care functioneaza”, a punctat Ciolos.

Mai mult, Ciolos a negat o eventuala tensiune in privinta sefului departamentului pentur Situatii de Urgenta, ulterior prezentarii celor dintai rezultate ale analizei asupra interventiei din clubul cuprins de incendiul devastator. „Multa lume are impresia ca noi traim acolo, in Guvern, intr-un conflict permanent (…) nu mi se pare, eu am avut discutii tot timpul foarte civilizate cu domnul Arafat”, a insistat seful Executivului.

Totodata, seful Guvernului a anuntat ca a cerut Corpului de Control sa aiba discutii ‘de clarificare’ si cu reprezentantii Ministerului de Interne si al Sanatatii, ulterior aparitiei raportului forului amintit, dar si ca zilele urmatoare, mai exact ‘probabil saptamana viitoare’ va avea o discutie ‘cu toata lumea’, astfel incat sa se incerce identificarea unor solutii.

sursa foto: Facebook

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger