AcasăPoliticaCiolos, cadou pentru Gorghiu

Ciolos, cadou pentru Gorghiu

Guvernul a raspuns, marti, la plangerea legata de desfasurarea alegerilor locale din acest an, depusa de PNL pe 12 februarie.

Premierul a trimis PNL-ului raspunsul la plangerea legata de alegerilor locale

Dupa aproape o luna de asteptare, liberalii pot relua procesul prin care spera sa reinstituie alegerea primarilor din doua tururi chiar de alegerile din acest an. ”Vesti bune: Guvernul a raspuns astazi la plangerea prealabila a PNL, astfel ca putem continua demersurile care deschid calea invocarii exceptiei de neconstitutionalitate a prevederilor legate de alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin. Obiectivul: mai multa reprezentativitate a celor alesi, mai multa democratie”, a anuntat, marti, co-presedintele PNL Alina Gorghiu pe contul sau de Facebook, evident incantata de ”cadou”.

Liderul PNL spera in continuare la revenirea alegrii primarilor din doua tururi inainte de scrutinul din iunie a.c.

Problema este ca pana la scrutinul propriu-zis au ramas  mai putin de trei luni, fapt de natura a tempera entuziasmul manifestat de Alina Gorghiu. Nu de alta, dar este greu de crezut in sansele demersului cata vreme mai toate partidele – PSD, ALDE, UDMR – s-au declarat impotriva modificarii legii, UNPR o scalda intre da si nu, iar presedintele Iohannis va asista pasiv ca de obicei la intreg procesul.

author avatar
Simona Badulescu
1.155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger