Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ciolos anunta clar: Stergerea datoriilor TVR in momentul de fata nu e posibila

Ciolos anunta clar: Stergerea datoriilor TVR in momentul de fata nu e posibila

Autor:

Chiar daca unora li s-ar fi parut a fi o solutie, stergerea datoriilor Televiziunii Publice nu este posibila. Cel putin nu in perioada imediat urmatoare. A spus-o, cu subiect si predicat, seful Guvernului, prezent, marti, in Senat, la o dezbatere menita sa scoata la iveala eventuale solutii pentru situatia Televizunii Publice.

 

12651375 962466047124014 3791283661128157986 n dacian c 720x480 Ciolos anunta clar: Stergerea datoriilor TVR in momentul de fata nu e posibilaA subliniat faptul ca s-a amanat, in ultimii ani, luarea unor decizii necesare in vederea rezolvarii problemei, astfel ca s-a ajuns la o “situatie disperata” pentru TVR. “Guvernul este dechis la o discutie cu Parlamentul, in subordonarea caruia se afla, direct TVR, si in masura in care Guvernul la a gasi o solutie la Televiziunea Romana e si in interesul nostru direct”, a punctat premierul.

“Vor trebui luate niste masuri transante in urmatoarea perioada (…) pentru ca Parlamentul trebuie sa ia aceasta decizie”, a mai subliniat Ciolos, amintit ca acest lucru trebuie facut char daca Legislativul este la final de mandat.

“Stergerea datoriilor in momentul de fata- care, oricum, nu ar rezorva problema- (…) printr-un sprijin de la bugetul de stat (…) nu este posibila, pentru ca ar fi considerat ajutor de stat. Este o problema legala, juridica”, a mai subliniat premierul, vorbind, insa, despre necesitatea opririi a ceea ce a numit “robinetului risipei”.

Va reamintim ca datoriile TVR la bugetul de stat se ridica la 100 de milioane de euro.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!