AcasăPoliticaCiolos anunta ca liderul francez vine in Romania in septembrie

Ciolos anunta ca liderul francez vine in Romania in septembrie

Dupa discutiile cu Valls, Ciolos urmeaza sa il intalneasca si pe Hollande, la meciul Franta-Romania

Prezent, in cursul primei parti a acestei zile, la sediul Guvernului francez, unde a fost primit de primul-ministru Manuel Valls, premierul Ciolos a anuntat, la finele discutiilor cu omologul sau de la Paris, faptul ca liderul de la Palatul Elysee urmeaza sa vina in Romania in septembrie.

Dupa discutiile cu Valls, Ciolos urmeaza sa il intalneasca si pe Hollande, la meciul Franta-Romania

Intr-o prima faza, cei doi inalti oficiali au semnat noua Foaie de Parcurs a Parteneriatului strategic dintre cele doua state. Pentru ca apoi sa discute, din cate s-a anuntat din directia Palatului Victoria, si chestiuni ce tin  de migratie, de functionarea spatiului Schengen, dar si de referendumul din Marea Britanie, in privinta ramanerii sau nu in marea familie europeana.

La finele acestei intrevederi, Dacian Ciolos a facut o serie de precizari in privinta intrevederii de astazi, dar a si anuntat ca, peste doar cateva luni, presedintele francez- cu care se stie ca a avut deja discutii, in luna ianuarie, la Paris – va veni in Bucuresti. „Avem o prezenta franceza a mediului economic in Romania foarte activa si pe care ne-o dorim si mai activa in viitor si stiu ca presedintele Francois Hollande se pregateste sa vina pentru vizita din septembrie inclusiv cu cativa oameni de afaceri”, a precizat premierul, citat de romaniatv.net.

In alta ordine de idei, peste doar cateva ore, premierul Ciolos va asista, alaturi de presedintele si de premierul francez la meciul de debut al actualei editii a Campionatului European de fotbal, in care tara gazda, Franta, va intalni Romania.

sursa foto: gov.ro

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger