Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cifre din raportul PSD de evaluare a activitatii Guvernului: doar 13% dintre masuri indeplinite

Cifre din raportul PSD de evaluare a activitatii Guvernului: doar 13% dintre masuri indeplinite

Autor:

Din cate rezulta din raportul de 161 de pagini, privind stadiul realizarii programului de guvernare pe primul semestru din 2017, doar 13% din masurile promise au si fost indeplinite in totalitate.

 

concl 720x461 Cifre din raportul PSD de evaluare a activitatii Guvernului: doar 13% dintre masuri indepliniteConform raportului ale carui concluzii sunt discutate, la aceasta ora, de catre mai-marii PSD-ului, cifrele indica negru pe alb ca, din cele 393 de masuri ce trebuiau implementate pana la data de fata, doar 50, adica 13% au fost indeplinite in ansambul lor, in timp ce 107, adica 27%, au fost indeplinite partial. Procentul cu mult mai mare este, insa, in dreptul celor neindeplinite, din cate se mentioneaza in acelasi raport: 236, adica 60%.

Asupra acestui din urma procent s-a oprit si Liviu Dragnea, inainte de a intra la CEx, cand a spus ca “din pacate nu e vorba de 60% de masuri neindeplinite, ci si de masuri indeplinite partial”, dar si ca “suntem intr-o situatie nu foarte confortabila, dar nu putem lasa ca lucrurile sa evolueze ca si pana acum”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!