AcasăPoliticaChiuariu il contrazice brutal pe Victor Ponta

Chiuariu il contrazice brutal pe Victor Ponta

Chiuariu il trimite la plimbare pe Victor Ponta, cu Comisia de la Venetia cu tot

Cand vine vorba despre modificarea Constitutiei si opiniile Comisiei de la Venetia pe tema, liberalul Tudor Chiuariu il contrazice brutal pe Victor Ponta.

Chiuariu il trimite la plimbare pe Victor Ponta, cu Comisia de la Venetia cu tot

Conform afirmatiilor facute de premierul Ponta, factorii politici responsabili cu modificarea Constitutiei mioritice vor tine seama ”obligatoriu” de observatiile transmise de Comisia de la Venetia, ceea ce inseamna ca liderul PSD le vrea incluse in noul text constitutional. Viziunea nu este pe placul liberalilor, care marseaza pe suveranitatea Romaniei si pe caracterul pur consultativ al parerilor exprimate de Comisia de la Venetia: ”Prin natura lor, ele nu sunt obligatorii, ci consultative”.

”Mi se pare usor exagerat sa spunem acum, cand nici macar nu stim care vor fi modificarile pe care le vom adopta in Parlament si nu stim nici care va fi opinia Comisiei. E usor a pune caruta inaintea cailor”, a ripostat Tudor Chiuariu, atunci cand a fost intrebat cum vede pozitia adoptata de Victor Ponta. Vicepresedinte al comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Chiuariu a respins fara drept de apel si propunerea recent avansata de Ponta: modificarea dreptului de proprietate in vederea facilitarii confiscarii masinilor implicate in accidente grave. ”E periculos sa vorbim despre introducerea unor exceptii in cazul dreptului de proprietate, mai ales intr-o tara in care acest drept a fost grav incalcat pana acum 23 de ani”, a decretat senatorul PNL.

author avatar
Simona Badulescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger