AcasăPoliticaChiliman vrea sa-i aduca pe liberali pe calea cea dreapta

Chiliman vrea sa-i aduca pe liberali pe calea cea dreapta

Andrei Chiliman crede cu tarie ca liderul liberal Crin Antonescu este groparul PNL

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a lansat un apel la adresa fostilor sai colegi din PNL, solicitandu-le sa se delimiteze de actiunile politicianiste ale lui Crin Antonescu.

Andrei Chiliman crede cu tarie ca liderul liberal Crin Antonescu este groparul PNL

Partidul National Liberal a devenit inamicul public numarul 1 al statului de drept si va fi distrus din cauza ambitiilor politice ale lui Crin Antonescu, avertizeaza presedintele Consiliului Consultativ al Initiativei Romania Liberala, Andrei Chiliman. Pentru a salva PNL de la dezastru, primarul Sectorului 1 le cere liderilor liberali, care mai tin la valorile de dreapta, ”sa inceteze sa gireze actiunile politicianiste ale lui Crin Antonescu, actiuni care fac mult rau Romaniei”. ”Devine din ce in ce mai clar ca domnul Antonescu ingroapa un partid istoric pentru iluzia ca va ajunge presedintele Romaniei”, a mai spus primarul Sectorului 1.

Totodata, acesta a precizat ca Initiativa Romania Liberala va continua dialogul cu toate formatiunile de dreapta (exceptie PNL – n.r) ”pentru construirea unei alternative credibile la actuala guvernare”. ”In prezent, singurul partid cu care refuzam dialogul institutional este PNL, partid deviat de la linia lui traditionala si monopolizat de un demagog periculos”, a conchis Andrei Chiliman.

author avatar
Adelina Ionicel
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger