AcasăPoliticaChiliman si Moisescu i-au spus ”DA” lui Ungureanu

Chiliman si Moisescu i-au spus ”DA” lui Ungureanu

In urma unui protocol semnat de Razvan Ungureanu Aurelian Pavelescu si Vlad Moisescu, Initiativa Romania Liberala a devenit parte a Aliantei D.A, alcatuita initial din Forta Civica si PNTCD.

Liderii Aliantei D.A. spera sa castige rapid simpatia electoratului

Formatiuni mici, dar ambitioase. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe document, ca liderii A.D.A s-au si grabit sa anunte ca vor da viitorul sef de stat. ”Vom avea parlamentari in Parlamentul European si, da, vom da presedintele Romaniei! Este datoria noastra”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu. La randul sau, liderul IRL, Vlad Moisescu, a precizat ca solutia de dreapta, pe care o asteapta romanii, va fi construita in interiorul Aliantei D.A. „Colegii nostri, care sunt convins ca vor veni alaturi de noi, trebuie sa fie de acord cu o realitate: fiecare dintre noi trebuie sa isi asume reconstructia dreptei pornind de la valori, principii si politici, si nu de la interese politice individuale sau de gasca. Nimeni nu detine monopul politicii de dreapta din Romania, dupa cum nimeni nu poate sa afirme ca <<fara mine nu se poate>>! Noi, insa, cei din Alianta pentru Dreptate si Adevar, avem obligatia de a spune <<cu noi se poate>>”, a spus Moisescu, care nu a ratat ocazia pentru a lansa un atac la adresa pesedistilor si liberalilor.

„Armata rosie a PSD are, astazi, tara la dispozitie, cu largul concurs al unui grup incompetent si, uneori, infractional organizat, care se intituleaza conducerea Partidului National Liberal”, a mai afirmat Vlad Moisescu, in apluazele salii.

[poll id=”591″]

author avatar
Victor Paun
742 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger