AcasăPoliticaCererile de gratiere a Monicai Ridzi si a profesorului Mencinicopschi, RESPINSE de...

Cererile de gratiere a Monicai Ridzi si a profesorului Mencinicopschi, RESPINSE de seful statului

(foto: bzi.ro)

Sperantele fostului ministru al Tineretului si Sportului din Guvernul Boc, dar si al fostului director al Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) in privinta posibilitatii de a fi eliberati mai devreme din inchisoare au fost naruite de o veste venita din directia Palatului Cotroceni.

(foto: bzi.ro)

Mai precis, conform Antena 3, presedintele Iohannis a respins atat cererea de gratiere depusa pe numele Monicai Ridzi, cat si pe cea in cazul profesorului Gheorghe Mencinicopshi. In cazul ambilor, au fost invocate, in sustinerea solicitarilor de gratiere, motive medicale. Momentan nu se stie motivul pentur care seful statului a luat aceasta decizie.

Va reamintim ca judecatorii Instantei Supreme au condamnat-o definitiv pe Monica Ridzi la cinci ani de inchisoare cu executare, in legatura cu organizarea, la vremea cand era ministrul Tineretului, a unui eveniment legat de Ziua Tineretului. Fosta democrat-liberala a fost incarcerata in februarie.

Cat priveste situatia lui Gheorghe Mencinicopschi, profesorul a primit, vara trecuta, o sentinta definitiva de opt ani de detentie in dosarul privind privatizarea ICA.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger